lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kanipäivä Keravan Pallossa 28.3.15!

Hehei kansalaiset!

Tänään oli SE päivä, kun kaneja ja kesyhiiriä tuotiin näytille Keravan Punaiseen Palloon. Miekin paikalla heiluin ja kyselin eläintenomistajilta vaikka mitä ehkä vaivaksikin asti. :D Kuvia kehiin!

Paikalla oli belgianjättinaaras. Sangen majesteettinen yksilö!


 Omistajan mukaan kanin paino huitelee jossain 8kg huitteilla.

 Tässä aitauksessa käyskenteli kääpiöjäniksiä, hermeliini ja leijoharjaskani, tietysti naaraita kaikki.

 Noilta kääpiöjäniksiltä ei kyllä vauhtia puuttunut! :D


 Tämän Varjoyrtin Epic Volume -naaraskanin cooliuden paljastaa takana oleva pakastin! ;D Pitkään karvaan tarttuu helposti kaikki roskat, mutta hyvin hoidettuna on todella näyttävän näköinen! Aivan ihana kani tämä.

 Kääpiöjänis terhakkana

 Hermeliinillä taitaa olla mielessä "miten ihmeessä minä tänne päädyin?"

 Karvapallo pääsi kokeilemaan myös kaniesteiden hyppelyä. Käsittääkseni ylitti 1-2 kertaa esteen ilman puomien pudotusta, muuten taisikin mennä kuin puskutraktori tuhoten kaiken tieltään. :D

 Aivan kuin minä aamuisin herätyskellon soidessa! :D

 Kesyhiiriäkin tosiaan oli paikalla ihmeteltävänä, niistä vaan en valitettavasti saanut kunnollisia kuvia. Kauhean kiehtovia eläimiä nekin! Huikea värikirjo ja lauman puuhastelua on mukava seurata.

 Kanien ympärillä riitti ihmettelijöitä!

 Tämä neitikani saikin hiukan enempi huomiota osakseen, kun osui niin somasti tielleni jatkuvasti. Tässä kuvassa hän on omistajansa kanssa shoppailemassa jyrsijätarvikeosastolla.

 Tässä hän esittelee sangen somia valjaitaan! (jotka kuulemma ovat todella vanhat eikä mitään haisua mistä ovat aikanaan löytyneet)

 Kynsienleikkuun jälkeen ihastelin hänen sinisiä silmiään!


Oli mukavasti ihmisiä paikalla koko päivän, tosin olin odottanut hiukan enemmän trafiikkia ilmestyväksi. Huono, sateinen sää taisi verottaa osan kävijöistä pois.

Ja tässä vielä pienen, juuri luovutusikään tulleen kaninpoikasen upea silmienväri kuvattuna! Aivan huikeita nämä sinisilmäiset miun mielestäni. *sydän*

-Meri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyydämme hyvää käytöstä anonyymeilta kommentoijiltakin, kiitos! :)